fbpx

Heb stress :-)

Ken je het gevoel dat je iets wil kopen maar het is eigenlijk te duur/ veel geld?

Nou dat had ik toen de Axys speakers op de markt kwamen, we spreken nu over eind jaren 80 van de vorige eeuw. Mooi spul maar wel aan de prijs, gelukkig kon ik er mee werken omdat Henk van Helvoirt ze had en ik met hem mee ging op oa de Trammps tour van 1984. Eerst met de Master Blaster set (heet nu Sound Projects ) en daarna met de source set B89 en T86, later kwamen daar de UFM monitor speakers bij. Maar zoals gezegd te duur voor mijn portemonnee.

Een paar jaar geleden bij een open dag bij Rentall in Bemmel struikel ik over een 7 tal UFM monitors. Die kwamen uit de inboedel van RTL, laat ik daar nu veel mee gewerkt hebben bij het programma van Carlo en Irene. Ik wist dus wat er aan mankeerde, beter niet aan mankeerde. Bod gedaan en meteen in de auto geladen. De heb stress was wat gedempt. Na wat kleine reparaties was ik klaar.

2 jaar geleden kwam ik wat sub tekort voor een klus, zoeken op Marktplaats dus. En jawel je raad het al 2 subjes van Axys werden te koop aangeboden voor een belachelijk laag bedrag, meteen gekocht.

En om het geheel compleet te maken kreeg ik een paar weken geleden een telefoontje van dezelfde sub verkoper of ik belangstelling had in nog wat Axys spul, voor een symbolisch bedrag. Een milliseconde later zat ik al in de auto. Resultaat: 2x U14 en 2x U92.

Zo zie je, als je maar lang genoeg wacht… nu nog een stoomwalsje.